logo
Vind een
BTicino member bij u in de buurt
Deurintercom
Classe 300 X13E deurintercom wifi

CLASSE 300 X13E BINNENPOSTEN

Eenvoudig, verbonden en modern

Classe 300 X13E is de nieuwe binnenpost, die een moderne uitstraling combineert met innovatieve functies. Via de geïntegreerde Wifi-verbinding en een specifieke applicatie kan de binnenpost verbonden worden met de smartphone.

Alle basisfuncties, die men terugvindt op het 7”-touchscreen, zijn ook beschikbaar via de applicatie. Classe 300 X13E is alles wat je van een typisch “Internet of Things” product mag verwachten.

Classe 300 binnenposten

Handsfree videofoon

De Classe 300 deurintercoms met touchscreen combineren design en esthetiek met een waaier aan gebruiksmogelijkheden.

Het toestel bestaat in twee verschillende afwerkingen, wit en anthraciet. In functie van de installatie kan gekozen worden voor zowel montage van de intercom aan de muur, als montage op een tafelstandaard.

Naast de basisversie bestaat er ook een wit toestel met geheugenfunctie voor het registreren van de oproepen. 

Axolute Whice & Nighter

Deurintercom nighter en whice

Exclusief design

Deze Axolute videofonie collectie wordt gekenmerkt door een modern design met strakke lijnen. Axolute Nighter is monochroom zwart, Axolute Whice monochroom wit. Beide varianten bieden een afwerking in superplat glanzend glas met touchscreen. De uitgebreide functies van deze deurintercoms geven toegang tot het domoticamenu, waarmee de functies van een My Home domotica installatie kunnen worden bediend: scenario's, geluidsinstallatie, temperatuurregeling en meer.

Axolute Station & Display

Esthetische integratie

Van uw schakelaar tot uw deurintercom kiest u de afwerking die het best bij uw inrichting past. Dankzij Axolute Station en Axolute Display werkt uw deurintercom perfect samen met uw buitenpost. Axolute Video Station is een handsfree videofonie binnenpost, uitgerust met een LCD kleurenscherm van 5,6". Er zijn 3 afdekramen beschikbaar: Kristal, Teak of Geborsteld Aluminium. Axolute Video Display is een handsfree deurintercom, uitgerust met een LCD kleurenscherm van 2,5". Het kan worden gecombineerd met de afdekramen van het Axolute assortiment.