sfeer image

Axolute

Vele mogelijkheden, een uniek design
product image

Axolute

Vele mogelijkheden, een uniek design

Met deze reeks koppelt BTicino luxe aan de harmonie en elegantie van zijn producten. Aparte formaten, diverse materialen en een buitengewone esthetische aanpak zorgen voor een echte eyecatcher in huis.

Download de catalogus

Axolute rechthoekig

De Axolute rechthoekige uitvoering is de standaard uitvoering die verkrijgbaar is in meerdere kleuren en materialen zoals: metaal, hout, glas en steen.

Wenst u een design met een tijdloos karakter? Kies dan voor de monochrome afwerkingen monochrome afwerking. Onder de kostbare natuurlijke afwerkingen vinden we teak, wengé, marmer en leisteen.

De afwerkingen zijn te combineren met de toetsen in wit, Tech en antraciet.

Axolute
Axolute bediening

Schakelaars en drukknoppen

De functionele axiale bediening, met verminderde diepte is ideaal om de subtiliteit van de Axolute look te maximaliseren.

Alle soorten lichtschakelaars zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, tech en antraciet; ze hebben een glanzende afwerking en een led-achtergrondverlichting (optioneel): een blauwe led voor de antraciet- en tech bedieningen, een opaalwitte led voor de witte bedieningselementen.

Nederlandse of Italiaanse look ?

De rechthoekige afwerking van Axolute is te verkrijgen in Nederlandse- of Italiaanse uitvoering.

Bij de keuze van Axolute Air, Axolute Nighter/Whice of Svarowski-afwerking dient steeds de Italiaanse standaard uitvoering gekozen te worden.

Axolute installatie

Kies je systeem

Axolute traditioneel

Klassieke bedieningen

Het luxueuze, conventionele schakelmateriaal Axolute biedt een perfecte oplossing voor traditionele elektrische systemen dankzij het brede scala aan functies (stopcontacten, schakelaars, laders, connectoren ...).

Axolute MyHOME_Up

Integratie van domotica

Als u kiest voor een domoticasysteem Axolute My Home Up, kunt u opteren voor enkelvoudige of dubbele drukknoppen of voor aanraakbedieningen (glas). Eén simpele klik of een lichte aanraking zorgen voor de activering van een commando of scenario. De nieuwe digitale bedieningselementen zijn onderdeel van het MyHOME_Up domoticaplatform, met een nieuw en exclusief concept. Een samensmelting van innovatie en ongeëvenaarde eenvoud waarmee het systeem zich in realtime aan uw behoeften kan aanpassen. Dankzij de bediening met geïntegreerde Amazon Alexa stemassistent activeert u bovendien de domotica functies met uw stem.