sfeer image

LivingLight

Het geschikte ontwerp voor elk project
product image

LivingLight

Het geschikte ontwerp voor elk project

Een verfijnde esthetiek die altijd past bij de stijl van uw huis. Het LivingLight schakelmateriaal is beschikbaar in 2 verschillende afwerkingen: de standaard LivingLight rechthoekige afwerkingen en de extra strakke LivingLight AIR uitvoering .

Download de deelcatalogus LivingLight

LivingLight

Het vernieuwde LivingLight gamma in rechthoekige uitvoering is een klassieker met tijdloos design. Deze strakke, eenvoudige lijn is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals metaal, hout en technopolymeer.

Kies voor een natuurlijke afwerking zoals bamboe, kersen of Italiaanse walnoot of ga voor heldere kleuren en een zijdezachte textuur met technopolymeerplaten dankzij een hoogwaardige kunststofverwerking.

Deze afdekplaten kunt u combineren met toetsen in wit, tech en antraciet.

LivingLight schakelmateriaal

Ontdek ook de extra strakke LivingLight AIR uitvoering.

 

LivingLight schakelmateriaal

De schakelaars en drukknoppen

Combineer het LivingLight schakelmateriaal met de klassieke tuimelschakelaars, gemaakt met een ergonomisch en minder luidruchtig mechanisme. Of kies de functionele axiale bediening. Deze bedieningsknoppen met verminderde diepte passen perfect bij de strakke look van de LivingLight AIR uitvoering.


Een waaier aan mogelijkheden voor elk interieur

Nederlandse of Italiaanse standaard?

Een traditionele Nederlandse look of elegante, compacte Italiaanse uitstraling? Met het LivingLight schakelmateriaal maakt u steeds de juiste keuze.

Behoudt u uw bestaande inbouwdozen tijdens uw renovatie?
De Nederlandse standaard biedt u de juiste oplossing.

Bij uw nieuwbouw creëert u een moderne, elegante look dankzij de compacte Italiaanse look.

LivingLight inbouw

Kies uw systeem

LivingLight traditioneel

Traditionele schakelaars

Het standaard schakelmateriaal LivingLight biedt een perfecte oplossing voor traditionele elektrische systemen dankzij het brede scala aan functies (stopcontacten, schakelaars, laders, connectoren ...).

LivingLIght integratie domotica

Integratie van domotica

Een nieuwe manier om domotica te beheren met LivingLight. De bedieningselementen worden onderdeel van het MyHOME_Up domoticaplatform. Een samensmelting van innovatie en ongeëvenaarde eenvoud waarmee het systeem zich in realtime aan uw behoeften kan aanpassen.