Smart Home

Smart has never been so easy

De toekomst, weet u nog hoe ouderwets die er vroeger uitzag? Als een blikken robot met telescopische armen, die 's morgens koffie maakt en tegelijk de gordijnen opent. Gelukkig is de realiteit minder ingrijpend, minder cartoonesk en vooral: veel makkelijker.

Een smart home creëren? Makkelijk met Legrand.

Makkelijk te installeren (draadloos of op het bestaande netwerk), makkelijk in gebruik (alles in één app), makkelijk uitbreidbaar (zelfs als het niet van Legrand is, werkt het zo goed als zeker), en alles ook nog 'ns makkelijker binnen budget dan u zou denken. We hebben zelfs een gratis opleiding voor professionals, zo makkelijk gaat dat.

Legrand is Frans voor 'de grote' en groot zijn we zeker. Wat u maar wilt, wij hebben zowat alles. Dat maakt ons de ideale future-proof partner. Programmeerbare stopcontacten, automatische gordijnen of rookmelders die een sms'je sturen als er iets is ... een compleet smarthome-systeem of alleen een specifiek element, wij helpen u graag.

Start hier en nu. Met een slim huis waar alles samenwerkt met één doel voor ogen: het comfort en de veiligheid verhogen en alles zo makkelijk mogelijk maken.

Easy with Legrand.

loading...

Creëer uw Smart Home met oplossingen van Legrand


LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE SMART HOME TOEPASSINGEN

Scenario's

Smart Home scenario

Met één druk op de knop dimt u alle functies in huis wanneer u vertrekt. Of activeert u 1 van de voorgeprogrammeerd scenario’s die gekoppeld zijn aan uw dagelijkse gewoontes en voorkeuren. Met 1 druk op de knop maakt u het gezellig!

Vocale assistentie

Vocale assistenten

Onze vernieuwende Smart Home-oplossingen werken samen met toonaangevende partners zoals Google Home, Philips Hue, Somfy, Velux en Bubendorff. Zo maken we van uw woning een comfortabele woonplek.

Verlichting & rolluiken

Smart Home Living Now with Netatmo

Bedien de rolluiken in uw woning via een spraakassistent of op afstand met de Home+Control-app. En via slimme schakelaars houdt de verlichting in huis steeds rekening met uw persoonlijke levensstijl en voorkeur.

Verwarming

Smart Home Netatmo verwarming

Vanaf nu geniet u op elk moment van een comfortabele temperatuur in huis, aangepast per kamer. Met slim verwarmen bespaart u energie en geld. Ook uw bestaande radiatoren bedient u met 1 druk op de knop.

Veiligheid

Smart Home Netatmo deurbel

Belt er iemand aan als u niet thuis bent? Dankzij een geconnecteerde deurbel kunt u de bezoeker perfect zien, antwoorden en eventueel binnenlaten. Onze oplossingen geven u een veilig gevoel, zodat u met een gerust gemoed uw huis verlaat.


De Classe 300EOS with Netatmo is de nieuwe 2-draads / handenvrije via wifi geconnecteerde intercom met geïntegreerde Amazon Alexa-spraakassistent.

Dankzij de Home + Security-app is het naast de videofoonoproep ook mogelijk om de veiligheidsoplossingen van Netatmo te beheren en op die manier een eenvoudig en slim beveiligingssysteem te creëren.