sfeer image

USB-laders

Snel opladen, zonder adapters

De USB-laders garanderen snel opladen aan een hoge intensiteit en passen zich perfect aan de energiebehoefte van de nieuwste generatie batterijen aan. 

USB-laders

Herlaad in een recordtijd al uw mobiele toestellen, die uitgerust zijn met een USB-poort, zoals smartphones, tablets, GPS, MP3, MP4, ...  Voor mobiele gebruikers is dit gegarandeerd gebruikscomfort. Met dit BTicino USB-laadstation kunnen 2 gebruikers gelijktijdig hun apparaten op dezelfde plaats opladen. Deze lader verbruikt zeer weinig energie in slaapstand en kan geïnstalleerd worden in plaats van een stopcontact of ernaast.


Deze USB lader is beschikbaar in de gamma's LivingLight en Axolute schakelmateriaal.

Sfeer 2

Opladen wordt kinderspel

Opladen via een USB-poort heeft verschillende voordelen. De USB-lader is compatibel met het merendeel van de modellen en merken van elektrische apparatuur. Praktisch, u heeft dus slechts één kabel nodig om al uw apparaten aan te sluiten.

Eén of twee poorten

De USB-lader bestaat in twee verschillende versies: met één USB-poort (maximale laadstroom 1100 mA) of twee USB-poorten (maximale laadstroom 2400 mA). Bij deze laatste kunnen twee verschillende toestellen gelijktijdig worden opgeladen, elk met een maximale laadstroom van 1200 mA.

Wit, Tech of antraciet

De USB-lader van LivingLight kan gemonteerd worden in plaats van een normale contactdoos van 230 V en is geschikt voor installatie in traditionele inbouwdozen. Het mechanisme wordt aangeboden in wit, Tech en antraciet.

Inductieladers

USB-laders

Dankzij de ingebouwde USB-poort (2400 mA type A) kan u tegelijk een ander mobiel apparaat opladen. U kan de houder in uw hal of in de keuken boven het werkblad installeren, zodat u altijd een slimme laadoplossing binnen handbereik hebt.

Volgens standaard WPC QI (Wireless Power Consortium). De inductieladers zijn Qi gecertificeerd. Voor een volledig overzicht van Qi gecertificeerde smartphones, ga naar www.wirelesspowerconsortium.com.

De inductieladers zijn beschikbaar in de gamma’s LivingLight en Axolute.

Bekijk de inductieladers in de online catalogus: LivingLight en Axolute.