sfeer image

Integreer uw videofoon in een pakketbrievenbus van Esafe

Een pak eenvoudiger

Onvindbare pakjes, natgeregende kranten… herkenbaar? Mensen bestellen steeds meer en vaker online, maar onze brievenbussen kunnen niet volgen. We kopen online voor ons gemak, maar moeten dan toch veelal de baan op om onze aankoop op te halen. eSafe heeft er zijn missie van gemaakt om brieven en pakjes 24/7 thuisgeleverd én opgehaald te krijgen. Mét oog voor design. Want de oprit of inkomhal is nu eenmaal het visitekaartje van elk gebouw. Met een eSafe maakt het uzelf een pak eenvoudiger!

Download de brochure Zoek uw verdeler Videofonie-oplossingen

Voor elk type gebouw is er een gepaste oplossing

Woningen

de esafe oplossing voor woningen

Er is een eSafe voor elke toepassing: vrijstaand op de oprit, ingebouwd in een toegangspoort of gemonteerd tegen de gevel.

Oplossingen met videofonie: Fenix Connect en Bulkbox

Appartementen

esafe oplossingen voor appartementen

De inkomhal is traditioneel hét visitekaartje van uw appartement. Het eSafe Wall ensemble combineert meerdere functies in één: elektrische brievenbussen, eSafe pakketvakken, deurbellen en videofoon.

Oplossingen met videofonie: Esafe wall

Bedrijven

Oplossing voor bedrijven met parlofoon

Uw werknemers ontzorgen door hun online bestellingen op de werkplek te laten leveren zonder de receptie lastig te vallen? Afhalingen door klanten, levering van leveranciers, sleutels uitwisselen, … met een eSafe voor de deur kan dit nu allemaal geregeld worden.

Oplossingen met videofonie: Esafe wall, Fenix connect, Bulkbox

Waarom kiezen voor esafe?

Combineer pakket- en brievenbus
Heeft u nog geen brievenbus of is die aan vervanging toe? Sla 2 vliegen in 1 klap met een eSafe, die zowel voor pakketjes als brieven geschikt is.

Laat je pakjes ophalen
Niet tevreden over uw online aankoop? Laat het pakje achter in uw eSafe en geef de code door aan de ophaler.
Wissel sleutels uit met uw huurder, tuinier, poetsvrouw ... of laat uw klanten iets ophalen na je openingsuren.

Kies de kleur die bij uw woning past
Match de eSafe met w woning door hetzelfde kleur te kiezen als dat van uw ramen, deur, poort ... ESafe is beschikbaar in alle RAL kleuren.

Zorgeloos pakjes ontvangen
Met een eSafe kiest u voor de meest veilige, efficiënte en dus zorgeloze manier van pakjes ontvangen. De brievenbussen hebben een rustgevend design, zijn gemaakt uit aluminium en afgewerkt in kwalitatieve, roestvrije structuurlak waarop u 10 jaar garantie geniet.

Geïntegreerde BTicino videofonie-oplossingen

Fenix Connect

De Fenix Connect is hier weergegeven in combinatie met een eSafe 'Smartpanel' voorzien van een BTicino camera en code klavier. Wanneer iemand aanbelt, ontvang je een oproep via de Bticino Door Entry App en kan je het pakketvak van op afstand openen. Naast het smartpanel met videofoon en de app moet hiervoor ook een binnenpost voorzien worden die het wifisignaal uitstuurt naar de app.

Door gebruik te maken van de videofoon voor het afleveren van de pakjes komen we tot een esthetische integratie van brievenbus, pakketbus, videofoon en slimme deurbel. De videofoon en het codeklavier kunnen nog steeds gebruikt worden om een poort of deur te openen. Indien er reeds een slimme videofoon voorzien is hoeft er enkel een verbinding gemaakt te worden met het elektronisch slot.

Fenix esafe zonder slot
Esafe bulkbox zonder slot

Bulkbox

De Bulkbox is ideaal om grote volumes te ontvangen en versturen. Aangezien deze los staat van de brievenbus kan ze overal in de voortuin of tegen de gevel geplaatst worden. Dankzij het grote volume kan er zelfs voeding in een frigobox in geleverd worden. De Bulkbox Connect is voorzien van een elektrisch slot om aan te sluiten op een videofoon of slimme deurbel. Wanneer er op de videofoon van je eSafe aangebeld wordt, ontvang je een oproep op je smartphone. Je ziet wie er aanbelt en je kan het elektrisch slot van op afstand openen om een pakje te laten leveren of ophalen.

Esafe Wall

Het eSafe Wall ensemble combineert meerdere functies in één: elektrische brievenbussen, eSafe pakketvakken, deurbellen en videofoon.
De esafe wall matcht door zijn moduleerbaar karakter volledig met de look en feel van elke inkomhal of buitenschrijnwerk. Deze oplossing is modeleerbaar op basis van de beschikbare ruimte of de gewenste stijl en verkrijgbaar in een RAL-kleur naar keuze. Personalisaties met hout en spiegelinvullingen zorgen voor ongelimiteerde creativiteit.

Esafe wall voor appartementen