sfeer image

Slimme domotica, als muziek in de oren

Da's genieten in elke kamer

Droomt u er als muziekliefhebber van om overal in uw woning online naar uw favoriete muziek te luisteren? Of om bij een feestje of barbecue voor extra sfeer te zorgen door de juiste muziek uit de speakers te laten knallen? Met de Hi-Fi Wireless oplossing van NUVO zit u zelf aan de knoppen. Geniet van digitale muziek in hoge kwaliteit!

Download de brochure bekijk de video

Altijd toegang tot uw muziek

Dankzij het muziekdistributiesysteem van NUVO beluister u uw online muziek met een hoge geluidskwaliteit in elke ruimtes van uw woning. Het domoticasysteem MyHOME_UP vindt probleemloos alle players die op het netwerk geconfigureerd zijn.

MyHOME_Up-systeem

Al uw online muziek beschikbaar

Met de gratis applicatie NUVO (iOS en Android) voor smartphone en tablet beleeft u een totaal nieuwe muzikale ervaring. U krijgt onbeperkt toegang tot uw mediabibliotheken op het netwerk of online streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en TuneIn.

 

Eenvoudige installatie en groot gebruiksgemak

Dankzij Airplay2 kunt u uw muziekbestanden rechtstreeks van uw Apple device streamen naar elke ruimte in uw woning. Bovendien kunt u per zone een aparte geluidsregeling voorzien.

State-of-the-art luidsprekers op maat van elke ruimte

Ga voor de beste luidsprekers voor een uitmuntend geluid. Kies uw speakers in functie van de grootte van de ruimte en het gewenste vermogen. Daarnaast kunt u – afhankelijk van de toepassing – kiezen voor inbouw, opbouw, rond, rechthoekig, binnen of buiten. Zelfs de meest veeleisende muziekliefhebber komt hier aan zijn trekken!

Nuvo luidsprekers

En geniet van extra toepassingsmogelijkheden

Belt een bezoeker thuis aan? Dan zorgt een hometouch-toepassing ervoor dat de muziek in huis automatisch gemutet wordt. Of wat dacht u van het maken van gepersonaliseerde playlists voor een gezellig feestje of barbecue thuis? Hiermee maakt u zeker indruk op uw bezoekers!

HomeTouch