sfeer image

Nuvo versterkers

Eindeloze muzikale mogelijkheden in elke kamer

Voor uw audiosysteem kunt u kiezen tussen verschillende versies "Klasse D" stereoversterkers. Nuvo audioversterkers ondersteunen zowel bedrade-  als geconnecteerde installaties.

Versterker - Enkele zone

Ontworpen door muzikanten. De draadloze zonespelers met versterker zijn ontworpen om betrouwbaarheid te garanderen zonder signaalverlies. Of de muziek nu afkomstig is van een van de 100.000 internetradiostations of afkomstig uit uw persoonlijke muziekbibliotheek, u kunt er zeker van zijn dat deze wordt gereproduceerd zoals de artiest het had gedacht.

Nuvo audioversterkers

Aansluiting via vaste netwerkverbinding of wifi

Deze players zorgen niet alleen voor de beschikbaarheid van alle online bronnen, maar lokaal kunnen ook bestaande bronnen (zoals DVD, radio,...) gekoppeld worden.

NV-P100-EU

NV-P100-EU

Met zijn vermogen van 2 x 20W is hij ideaal voor kleinere ruimtes.

Bekijk hier de technische fiche

NV-P600

NV-P600

De ideale oplossing voor gebruik in residentiële elektriciteitskasten. De player vraagt een vaste netwerkverbinding en heeft een aansluiting voor één externe bron.

Bekijk hier de technische fiche

Professionele multi-zone versterkers

De players voor 3 zones vormen de basis voor grotere en meer professionele muziekdistributiesystemen. Qua online muziek bieden deze dezelfde mogelijkheden als de de players voor één zone, maar ze worden enkel via een vaste verbinding met het netwerk verbonden.

Ze kunnen in één van de ruimtes geplaatst worden of in een 19” rack gemonteerd worden. Afhankelijk van de grootte van de ruimtes kan men kiezen voor P5050 (2x25W per zone), P5100 (2x50W per zone) of P5200 (2x100W per zone).

Bekijk hier de technische fiches NV-P5050-EUNV-P5100-EU en NV-P5200-EU

nuvo players voor 3 zones